Stoel Stofferen

Het stofferen van stoelen of banken.

Beschikt u over een stoel waarvan de stof versleten of gescheurd is? En wilt u deze stoel een tweede kans geven omdat het een identieke houtwerk heeft. Bijvoorbeeld een ‘Barok’ stoel. Of omdat het gewoon een fijne stoel is. Wees dan niet getreurd want bij ons bent u op het juiste adres voor het stofferen van u geliefde stoel.

Werkzaamheden.

Als u een keer langskomt bij ons in de winkel met een foto van u stoel dan kunnen wij al een grote stap nemen. Wij kunnen de stoel bekijken, beoordelen en advies geven over waar u een leuke stofje kunt kopen en de aantal meters benodigde stof. En wat de kosten zullen zijn voor het stofferen van de stoel.

Nadat wij de stoel hebben ontvangen controleren wij deze eerst of het hout/framewerk nog intact is. Is dit het geval dan beginnen we met het demonteren en het los halen van het oude stof. Daarna wordt het stof op maat gesneden en op de gewenste manier weer gemonteerd.

Al deze werkzaamheden worden met de hand uitgevoerd. U zult verbaasd raken over het resultaat.
In het kopje hieronder zijn een aantal referentie project toegevoegd ter illustratie.

Heeft u geen tijd om stof te halen en/of om de stoel weg te brengen neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op. Dan zouden een van onze vakmensen het gehele proces voor u kunnen begeleiden en regelen.